Archieven

Dit bericht is 2025 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Vocal band Music Unlimited houdt zaterdag 14 september een kampvuur sing-a-long. Het meezingfestijn vindt plaats in de boomgaard aan de C.G. Roosweg 26 in Schoonhoven.

De band heeft voor deze tweede editie van de sing-a-long de leukste kampvuurliedjes ingestudeerd. Van Let It Be van The Beatles tot Hit The Road Jack en Mexico. Iedereen mag meezingen, of genieten van de zangkunsten van Music Unlimited en alle kampvuurzangers en -zangeressen.

Music Unlimited zorgt dat de kampvuren branden voor extra warmte en gezelligheid. Tevens is er koffie en thee. Er zijn geen stoelen aanwezig; bezoekers mogen zelf een stoel of kleedje meenemen, evenals eten en drinken voor tijdens het evenement.

Het terrein aan de C.G. Roosweg 26 in Schoonhoven is vanaf 19.30 uur geopend, de sing-a-long start om 20.00 uur. De entree bedraagt tien euro (contant betalen). Wie zich voor 10 september aanmeldt via tickets@music-unlimited.net, krijgt vooraf de songteksten gemaild. Er is beperkt parkeergelegenheid, bezoekers wordt geadviseerd zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Meer informatie: www.music-unlimited.net.

Dit bericht is 2025 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief