Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1815 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Lions Club Krimpenerwaard vierde zaterdag haar 40-jarig jubileum in Kasteel Montfoort.

De charitatieve serviceclub werd veertig jaar geleden in Haastrecht opgericht en heeft zich de afgelopen periode veelvuldig ingezet voor goede doelen met als motto ‘We Serve’.

President Jeroen van Hooff van LC Krimpenerwaard roemde de founders van de club om hun visie met deze serviceclub een oriëntatie te hebben voor de gehele Krimpenerwaard, wat later ook haar gemeentelijke structuur kreeg. “In veertig jaar zijn er vele euro’s naar goede doelen gegaan, dankzij de vrijwillige inzet van onze leden en uiteraard de vele sponsoren in de regio. De club gaat dankzij de werving van nieuwe leden een duurzame toekomst tegemoet en zal ook dit jaar een aantal goede doelen acties ontwikkelen, waaronder een muziekavond.”

De Lionsclub heeft de afgelopen jaren vele goede doelen acties in de Krimpenerwaard omarmt, zoals de traditionele sloepentocht voor mensen met een beperking, gesponsorde muziekavonden, waaronder die met Het Jostiband Orkest in Lekkerkerk, haar bijdrage aan NL doet en het organiseren van fietstochten door de Krimpenerwaard tijdens Tweede Pinksterdag.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Kasteel Montfoort spraken ook districtsgouverneur Siep Eilander van Lions Club Nederland, vertegenwoordigers van de Lions clubs Domaine des Dames en LC Krimpen aan den IJssel alsmede de Belgische zusterorganisatie LC Zuiderkempen-Heist-Westerloo hun waardering uit voor de sterke band tussen de clubs.

Dit bericht is 1815 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief