Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 798 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De Sloepentocht voor mensen met een beperking uit de Krimpenerwaard is ook dit jaar vanwege de coronasituatie geannuleerd. Het jaarlijkse vaarfestijn is opnieuw verplaatst naar volgend jaar.

Maar Lionsclub Krimpenerwaard had een alternatief achter de hand om de teleurstelling bij de doelgroep toch wat weg te nemen. “Los van het varen op de Reeuwijkse Plassen, verheugen de deelnemers zich elk jaar weer op een tweetal andere ‘ingrediënten'”, weet president Jeroen van Hooff van de Lionclub. “De lunch waarbij de kroketten massaal en smakelijk worden genuttigd én de muzikale omlijsting, ook laatst weer verzorgd door streekgenoot Peter Dons.”

Vervolgens: “Bij dit event komt veel kijken. Denk aan alle vrijwilligers, veiligheidsinstanties, sponsoren, inzet van sloepen etc. We durfden het event simpelweg nog niet aan, ook al waren uitgerekend zaterdag de verdere versoepelingen aangekondigd. Daarom onze tour langs diverse woonlocaties in de Krimpenerwaard, waarin we met een foodtruck broodjes kroketten hebben aangeboden. Toch een mooi moment wat zeer werd gewaardeerd.” Met de belofte dat volgend jaar de Sloepentocht weer wordt gehouden, werd dan ook met een grote glimlach genoegen genomen.

De kroketten werden gesponsord door Snackbar Den Uyl uit Bergambacht en de inzet van de foodtruck door Stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven. Van Hooff: “En dat laatste met een knipoog. Want de Lionsclub brouwt samen met de stadsbrouwer een drietal biersoorten, waarbij de verkoop van deze bieractie ook weer wordt ingezet voor diverse goede doelen in de Krimpenerwaard.”

Dit bericht is 798 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief