Archieven

Dit bericht is 1270 keer gelezen

cheque1KRIMPENERWAARD – Martin Leusen van de Lionsclub Krimpenerwaard en Ingrid Koene van Zalencentrum De Waard in Bergambacht hebben een cheque van vijfduizend euro overhandigd aan Liv Appelo, ambassadrice van de stichting Spieren voor Spieren.

Dit bedrag is de opbrengst van de muziekavond die op zaterdag 24 november door de Lionsclub en het zalencentrum is gehouden. Tijdens deze avond traden dj’s Barend van Deelen en Daniel Lippens van Radio 538 op voor meer dan 650 jonge bezoekers uit de Krimpenerwaard.

De zaal werd gratis ter beschikking gesteld en diverse bedrijven en instellingen sponsorden de avond. Naast de opbrengsten van entree, garderobe en een marge op de consumpties deed ook de Lionsclub een financiële duit in het zakje. In totaal leverde dat alles dus een bedrag op van vijfduizend euro netto.

De cheque werd met veel genoegen in ontvangst genomen door de 9-jarige Liv Appelo. Zij heeft net als haar zus Bente (13) en broer Finn (11) de zeldzame spierziekte congenitale myastenie. Deze diagnose werd bij Bente pas na een aantal jaren vastgesteld met behulp van het Spieren voor Spieren kindercentrum in Utrecht. Dit is een diagnosecentrum voor kinderen bij wie een spierziekte wordt vermoed. Hoe belangrijk zo’n diagnose is, weet het gezin Appelo als geen ander.

Martin Leusen van de Lionsclub: “De leden van onze club hebben de afgelopen weken veel tijd en energie gestoken in de organisatie vooraf en werkzaamheden tijdens de avond zelf. Veel van onze leden waren pas, na het opruimen van de zaal, bij het ochtendgloren weer thuis. Het was een flinke klus, maar als we zien welke geweldige dingen Spieren voor Spieren met dit geld kan doen, dan kunnen we alleen maar trots zijn. We bedanken alle bedrijven en particulieren die een financiële bijdrage leverden hieraan en daardoor mee hebben geholpen aan het succes van de avond.”

Dit bericht is 1270 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief