Archieven

Dit bericht is 829 keer gelezen

cheque

Bestuur, vrijwilligers en personeel van zwembad De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk werden op de jaalijkse vrijilligersavond verblijd met een mooie gift van de Rabobank.

HAASTRECHT/STOLWIJK – Stichting Vlister Openlucht Baden kan twee zogeheten ‘luie trappen’ aanschaffen. Dit dankzij een financiële bijdrage uit het stimuleringsfonds van Rabobank Krimpenerwaard.
Stichting Vlister Openlucht Baden exploiteert zwembad De Loete in Haastrecht en Ons Polderbad in Stolwijk.
“De luie trap is bedoeld voor mensen die wat minder makkelijk het water in en uit kunnen”, vertelde voorzitter Peter van Schaik zaterdagochtend op de radio bij RTV Krimpenerwaard. “Het gaat om een comfortabele brede trap, waarmee het voor mensen met bijvoorbeeld een beperking veel makkelijker wordt om te water te gaan en er weer uit te komen. De trappen worden nog dit seizoen geplaatst in beide baden.”
Een dergelijk trap was al langer een gekoesterde wens van de stichting. “Maar ze zijn best prijzig”, vult Van Schaik aan. “Er zijn verschillende fondsen in de Krimpenerwaard, waar je aanspraak op kan maken. Na rijp beraad hebben we uiteindelijk de Rabobank aangeschreven, met een uitleg over ons verlangen. Op een geven moment ontvingen we bericht terug dat het was toegekend.”
De jaarlijkse vrijwilligersavond werd uitgekozen als officieel moment om de cheque van 4000 euro uit te reiken. “Het was in Concordia in Haastrecht een mooi feestje voor onze ruim zeventig vrijwilligers. De cheque werd door hen gezamenlijk in ontvangst genomen.”

Dit bericht is 829 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief