Archieven

Dit bericht is 3471 keer gelezen

LEKKERKERK – Luijten Installatietechniek BV heeft onlangs haar BRL 6000-00 certificering ontvangen uit handen van KIWA Nederland. De certificering betekent dat het in Lekkerkerk gevestigde bedrijf geautoriseerd is als het gaat om het ontwerpen en installeren van bodemenergiesystemen voor woningen.

“We zijn enorm blij met deze certificering”, vertelt Frans Goudriaan, binnen de Luijten Groep één van de specialisten op het gebied van bodemenergiesystemen. “Om aan de kwalificaties te voldoen moesten we een intensief opleidingstraject in dat één jaar duurde en enorm veel nieuwe kennis opleverde. Dat we ook het gewenste papier binnen haalden is niet alleen prettig voor ons, maar zeker ook voor onze klanten. We zijn nu immers volledig gekwalificeerd om zowel de aannemerij als particulieren volledig te ontzorgen bij het ontwerpen én installeren van gasloze installaties in nieuwbouwwoningen en bestaande huizen.”

Patrick Luijten, directeur van de Luijten Groep (waaronder Luijten Installatietechniek en Luijten Verwarming ressorteren) is al even content over de nieuwste certificering. “Wij vinden het heel belangrijk om mee te groeien met de vraag naar gasloze energiesystemen. Via onder meer deze certificering maken we die ambitie waar en staan we gesteld voor de toekomst.”

Martin Kaman (directeur van Luijten Installatietechniek/Luijten Verwarming) is al even tevreden. “Zeker ook vanwege de zekerheden die we onze klanten kunnen bieden. Zij mogen rekenen op een totaalpakket van bron, warmtepomp en binneninstallaties dat aan alle veiligheidseisen voldoet en geïnstalleerd en onderhouden wordt door bewezen betrouwbare professionals. Met de certificering als extra zekerheid. Beter kun je het niet hebben.”

Dit bericht is 3471 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Luijten: klaar voor ‘gasloos’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief