Archieven

Dit bericht is 1721 keer gelezen

REGIO – De man die ervan wordt verdacht eind augustus een politieagent knock-out te hebben geslagen toen die in Rotterdam een trouwstoet controleerde, is woensdagochtend aangehouden. Het gaat om een 25-jarige Rotterdammer, die in Lopik is gearresteerd.

De politie kreeg die dag even voor 16.00 uur melding van een overlast gevende trouwstoet. Meldingen varieerden van onnodig toeteren, asociaal rijgedrag tot bruidsgasten die op autodaken zaten en het blokkeren van het overige verkeer.

Toen een politieagent de feestgangers had aangesproken op hun gedrag op de Maasboulevard, vertrokken zij weer met veel kabaal. Op de Westzeedijk blokkeerde de stoet weer het overige verkeer. Bij de aanhouding van één van de feestgangers, misdroegen anderen zich hevig. Daarbij sloeg één van hen de politieagent zo hard, dat deze viel en korte tijd het bewustzijn verloor. De agent heeft tot op heden nog veel last van het incident en is nog altijd niet volledig aan het werk.

Een team van rechercheurs startte direct een zoektocht naar de verdachte. Via de media werd meerdere malen aandacht gevraagd voor de zaak. Tal van tips werden doorgegeven. Het rechercheonderzoek leidde uiteindelijk naar Lopik, waar de verdachte in een woning werd aangehouden. De man trachtte zich nog te verstoppen onder een bed, maar de agenten hadden dat al snel door. Zowel in de woning in Lopik als in een woning in Rotterdam vond een doorzoeking plaats.

De man zit vast en wordt vrijdag 11 oktober voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dit bericht is 1721 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief