Archieven

Dit bericht is 3374 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Vier mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 35, 44, 47 en 48 jaar zijn vrijdagavond aangehouden in Schoonhoven. Ze waren in het bezit van inbrekerswerktuigen.

Het viertal reed in een personenauto ter hoogte van het bedrijventerrein Zevender en viel op door hun rijgedrag. Ook het voertuig waarin zij zaten kwam voor in de politiesystemen.

Later bleek dat er in Bergambacht was ingebroken in een bedrijf. Een getuige had een personenauto bij het bedrijf gezien welke overeen kwam met de personenauto waarin de vier mannen reden. Ook waren er camerabeelden waarop meerdere mannen te zien waren.

De politie is een onderzoek gestart waarbij camerabeelden worden bekeken en de aangetroffen braaksporen worden vergeleken met de inbrekerswerktuigen die bij de vier mannen in de auto zijn aangetroffen. Het kenteken van het gebruikte voertuig zal worden vastgelegd in een database zodat omliggende korpsen ook weten dat het betreffende voertuig zeer regelmatig gezien wordt bij verdachte situaties en dus zeker controlewaardig is.

Dit bericht is 3374 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Mannen met inbrekerswerktuigen aangehouden in Schoonhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief