Archieven

Dit bericht is 1782 keer gelezen

STOLWIJK – De spanning was afgelopen donderdagavond te snijden op Farmcamps de Stolkse Weide. Stichting Beauty & Brains Krimpenerwaard maakte deze avond de nieuwe ‘Powervrouw KrimpenAward 2020’ bekend. Tot haar eigen verbazing was het de Haastrechtse Mariëlle Azim, die de winnares werd van de felbegeerde award.

“Het was voor mij een ontspannen avond”, vertelt de duidelijk nog verraste Mariëlle zaterdagmiddag in de uitzending radio bij RTV Krimpenerwaard. “Sinds begin dit jaar ben ik geen voorzitter meer en de avond werd inhoudelijk georganiseerd door Caroline van Amerongen, Powervrouw 2018. Dus ik was daar op dat moment gewoon te gast. Enorm leuk dat ik door de andere leden ben verkozen en daarmee waardering voor mijn werk.”

De uitreiking werd verzorgd door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek. Zij gaf aan dat de award bestemd is voor de onderneemster, die een voorbeeld is voor anderen. Daarnaast de persoon die het verschil maakt en mede-onderneemsters inspireert. Met haar bedrijf AzimDezign & Communication heeft Mariëlle zich ontwikkeld tot allround grafisch ontwerper en communicatieadviseur. Haar creativiteit, daadkracht, organisatorisch talent, passie en enthousiasme maakt dat ze de award meer dan verdiend heeft.

Foto’s: BiZZFotos Jannette Bakker Bedrijfsfotografie

Dit bericht is 1782 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief