Archieven

Dit bericht is 2129 keer gelezen

AMEIDE – Ex Heel Holland Bakt deelneemster Marjolein van Till wordt nu dagelijks op de fiets gesignaleerd met allerlei lekkere pakketten. Door de corona-crisis is ook de Bakplaats niet meer geopend voor publiek. Bestellingen kunnen wel worden afgehaald of gratis thuis bezorgd. De onlangs aangeschafte fiets komt de bakster nu goed van pas. 

“Dat alle horeca dicht moesten kwam niet helemaal onverwacht”, vertelt Marjolein zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “Ik had er wel rekening mee gehouden dat dit zou kunnen gebeuren. Maar als je dan eenmaal dicht moet, is het niet leuk.”

Profijt
De Bakplaats is een combinatie van een bakkerij, winkel en koffiezaak. Begin vorig jaar werd de zaak aan het Aaksterveld 2 geopend. “Vooral de koffiezaak en de high tea’s  lopen erg goed.” Op de vraag of ze nog steeds profijt heeft van haar deelname aan Heel Holland Bakt, kan ze niet bevestigend beantwoorden. “Ik weet niet, dat is moeilijk te zeggen. De winkel heb ik nu ruim een jaar. Toch komt het nog wel regelmatig voor dat mensen mij herkennen. Zeker als er weer een nieuw seizoen begint van Heel Holland Bakt, dan merk ik het wel.”

Thuisbezorging
De situatie maakt dat veel horeca bedrijven nu op bestelling producten thuis bezorgen. Van Till is niet bij de pakken gaan neerzitten. “Naast taarten heb ik leuke pakketten samengesteld. Thuisbezorging in Ameide en Tienhoven is gratis, daarbuiten in overleg. Uiteraard scheelt het mij wel in de totale omzet. Er worden geen high tea’s, feesten en verjaardagen gehouden. Wat dat betreft hoop ik dat de crisis snel voorbij is.”  

 

 

Dit bericht is 2129 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief