Archieven

Dit bericht is 984 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Krimpenaar Jan van de Water wil in zijn woonplaats meer sportmogelijkheden in de openbare ruimte, zoals sportveldjes en buitenfitness apparaten. Het aanbod hiervoor is naar zijn mening nu te beperkt. Om hier aandacht voor te vragen deelt Van de Water gratis boompjes uit aan buitensportverenigingen en inwoners in Krimpen. “Sporten is gezond, maar sporten in een groene omgeving is nog gezonder”, aldus het beoogde raadslid voor Krimpens Belang.

Jan van de Water (52) sport bijna zijn hele leven in de (omgeving van) Krimpen. Na twaalf jaar korfballen bij KOAG en 23 jaar volleyballen bij VC Krimpen heeft het hardlopen door Krimpen bij AV-MTK hem nu te pakken. “Ik vind het heerlijk om in de openbare ruimte te sporten. Helaas zijn de mogelijkheden hiervoor veel te beperkt. Ik wil mij dan ook sterk maken voor meer mogelijkheden om te sporten in de openbare ruimte, zoals meer sportveldjes en buitenfitness apparaten.”

“Het is niet gek dat ik bij de lokale partij Krimpens Belang terecht ben gekomen”, zegt Jan. “Deze partij viel mij op, omdat zij een echt sporthart hebben. Zij hebben zich in de afgelopen jaren veel ingezet voor de Krimpense sportverenigingen. Zo hebben zij zich onder andere sterk gemaakt voor de financiële compensatie van buitensportverenigingen, meer (multifunctionele) sporthallen, de veiligheid en hygiëne van het zwembad en de het behouden van de eerder afgesproken huurprijzen van de sportverenigingen.”

Om aandacht te vragen voor meer sportmogelijkheden in de buitenruimte deelt Jan gratis boompjes uit aan buitensportverenigingen en inwoners van Krimpen. “Sporten is gezond, maar sporten in een groene omgeving is nog gezonder.”

Enkele maanden geleden heeft Krimpens Belang in de gemeenteraad het idee geopperd om gratis bomen uit te delen aan de Krimpense inwoners, echter mocht dit voorstel niet op steun rekenen van de meerderheid van de gemeenteraad.

Dit bericht is 984 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief