Archieven

Dit bericht is 3517 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Staatbosbeheer en de gemeente Krimpenerwaard gaan strenger optreden tegen fietsers in de Krimpenerhout. Ook wordt er meer toezicht gehouden op loslopende honden in het recreatiegebied bij Krimpen aan de Lek.

Fietsers in de Krimpenerhout blijken in grote aantallen gebruik te maken van het voetpad en niet van het geasfalteerde fietspad zuiden en westen van de surfplas. Hierdoor ontstaat er voor wandelaars een onveilige situatie ten noorden van de surfplas en nabij het nieuwe speeleiland. Toezichthouders hebben de overtredende fietsers in de afgelopen periode regelmatig gewaarschuwd.

Vanaf 1 december wordt er niet meer gewaarschuwd, maar bekeurd. De boete voor een overtreding is 55,- euro.

Hondeneigenaren die hun viervoeter los laten lopen bij de surfplas riskeren een boete van 95,- euro, voor een hond op het speeleiland is dit zelfs 140,- euro.

Dit bericht is 3517 keer gelezen

Deel dit:

4 Reacties op Meer toezicht op fietsers en loslopende honden in Krimpenerhout

  • Echt belachelijk dat de honden op het pad niet meer los mogen… Je MOET daar notabene overheen om bij de hondenplas te komen… Het pad richting krimpen aan de Lek hebben ze maar gewoon afgesloten… Echt kansloos deze gemeente😡

  • Prima, dat werd wel eens tijd!

  • Prima goed handhaven , ondanks borden bij het strand zie ik massaal honden op het strand en de stront en dat ruimen we natuurlijk niet op flinke bekeuring geven deze lieden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief