Archieven

Dit bericht is 668 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Mevrouw Meijer-Voortman heeft afgelopen zaterdag een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Burgemeester Martijn Vroom reikte de Koninklijke onderscheiding uit tijdens haar afscheid bij de Bond van Hervormde Zondagsscholen op Gereformeerde Grondslag in Putten.

Daar heeft zij zich sinds 2008 vrijwillig ingezet als bestuurslid. Zij was onder andere verantwoordelijk voor de notulen, het organiseren van de jaarlijkse toerustingsbijeenkomst en was zij contactpersoon voor de regio Gouda en de Zending Hersteld Hervormde Kerk.

Naast uitreikingen tijdens lintjesregen zijn er ook uitreikingen bij Bijzondere Gelegenheden. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een afscheid. Mevrouw Meijer-Voortman kreeg de onderscheiding dankzij haar jarenlange inzet voor de samenleving en vrijwillige inzet bij verschillende organisaties, waaronder de Bond van Hervormde Zondagsscholen op Gereformeerde Grondslag. Daar nam zij zaterdag 3 september afscheid van. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Foto’s: Bond van Hervormde Zondagsscholen (BHZ)

 

 

Dit bericht is 668 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief