Archieven

Dit bericht is 506 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Mevrouw Snel-Riksman heeft afgelopen vrijdag de Krimpense maan ontvangen. Dit gebeurde na het jubileumconcert van het Harmonie Dagorkest Krimpenerwaard, waar mevrouw Snel-Riksman dirigent van is.

“Het Jubileumconcert was een mooi moment om haar te danken voor al haar vrijwilligerstaken. Het waarderingsteken kent het college toe aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving”, laat de gemeente Krimpen aan den IJssel weten in een reactie.

De dirigent is op meerdere gebieden vrijwillig actief in de culturele samenleving. Zo is zij al 25 jaar actief bij muzikale projecten in het primair onderwijs. Ook is mevrouw Snel-Riksman dirigent van diverse orkesten. Waaronder al ruim tien jaar bij het jeugdorkest Concordia Krimpen aan den IJssel en vijf jaar bij het Kerkkoor in Krimpen aan den IJssel.

Daarnaast is mevrouw Snel-Riksman meer dan tien jaar verantwoordelijk geweest voor de muzikale bijdrage van de Bijbeldoedagen in De Ark. Daarnaast werkte ze tien jaar als muzikaal leider bij de diensten van de Sunday Half Hour in De Ark. Verder is mevrouw Snel-Riksman medeorganisator van kindermusicals in het Isalatheater. Hier gaf ze ook muzikale leiding aan een muziekschoolorkest.

Dit bericht is 506 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief