Archieven

Dit bericht is 1898 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Liefhebbers van blues in verschillende vormen kunnen op zondag 9 februari in De Tuyter genieten van drie bluesduo’s.

Blues, soul, folk op diverse instrumenten en met meerstemmige zang. The Bacon Brothers (Coen en Michel Spel), de Slim Robin Band (Slim Robin van Roon en Arie Verhoef) en Frenk van Meeteren en Evert Willemstijn staan garant voor een swingende middag met een combinatie van verschillende muziekstijlen.

De tweeling Coen en Michiel Spek (The Bacon Brothers) hebben een zeer breed repertoire waar ze uit kunnen putten. Van oude blues, soul en folk tot aan eigen bewerkingen van de Stones, Oasis en anderen. Dit alles gebracht met tweestemmige zang, gituaar, mondharmonica en cajon.

De Slim Robin band staat garant voor virtuoos harmonicaspel, voorman Slim Robin is vooral bekend van zijn rol in een aantal bekende bluesbands (Dave Chavez Band & Livin Blues Experience). In De Tuyter wordt hij begeleid door zijn vaste gitarist Arie Verhoef. Dit duo trakteert u op pure en eerlijke blues. Van jazzy Westcoast-swings tot hartverscheurende langzame bluesnummers.

Frenk van Meeteren toerde vele jaren door Europa met verschillende orkesten, waaronder de stringband Crooks, waarvan hij de oprichter is. Als musicus is Frenk voor al geïnteresseerd in de oudere Amerikaanse muziekstijlen zoals jazz, blues, countr en combinaties daarvan: western swing, rhythm & blues, rock & roll, jump & jive. De laatste jaren speelt hij in de Dutch Swing College band. Tijdens dit concert wordt hij bijgestaan door Evert Willemstijn, een allround muzikant die zich vooral thuis voelt op bas en contrabas.

Aanvang: 15.00 uur. Kaarten à 7,50 euro zijn verkrijgbaar via www.cwpkrimpen.nl of door te bellen of whatsappen met 06-22640541. Kaarten ook aan de zaal verkrijgbaar.

Dit bericht is 1898 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief