Archieven

Dit bericht is 1372 keer gelezen

GOUDA – Ruim vijf jaar geleden startte Mirakel Musicaltheater met haar activiteiten aan de Nieuwehaven. Inmiddels zijn er ruim 400 leerlingen en is de 13e Mirakel muscial ‘Allaladin’ een feit. Volgende stap is de verhuizing naar de tweede verdieping van de Chocoladefabriek.

Tot en met zondag 30 juni is het aanpakken om de musical ‘Allaladin’ maar liefst achttien maal op te voeren in de Goudse Schouwburg. Het verhaal van de wonderlamp, tapijten geesten, duizend en een nacht en wensen die gedaan mogen worden. Omdat de rechten van het oorspronkelijke verhaal bij Disney liggen zijn onder andere de namen net even anders. Kinderboekenschrijver Mark Haayema heeft er een eigen vrolijke draai aan gegeven. Henk Ruiter heeft de bijpassende liedjes gecomponeerd.

Een van de hoofdrolspelers is de tienjarige Jens Surstedt uit Ammerstol. Voor hem wordt het de derde musical. “Ik heb gespeeld in Assepoester en Peter Pan. In deze musical ben ik Apie”, vertelde hij zaterdagmiddag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Vol trots maakt de jonge speler duidelijk dat ze enorm uitkijken naar de opvoeringen. “We krijgen hulp van een echte professionele speler. De grootvizier is Barry Beijer. Hij speelt de vogel Zazu uit de Lion King.”

De musial Allaladin onder leiding van Marike Folles wordt deze week opgevoerd. Kaarten kosten voor volwassenen 18,- euro per stuk. Kinderen tot 18 jaar betalen 9,- euro. Jens is te zien in de voorstellingen van zondag 30 juni.

Jens uit Ammerstol is klaar voor de show

Dit bericht is 1372 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief