Archieven

Dit bericht is 722 keer gelezen

BERGAMBACHT – Zaterdag 25 juni trad het mixteam van Blue Sky aan om samen met andere kampioensteams uit hun divisie te strijden om het Nederlands Kampioenschap. Blue Sky speelde de eerste wedstrijd tegen Poona uit Oud-Beijerland en de dames (Femmie Treurniet en Vera Stout) staken in grootse vorm en wonnen hun partij in 3 sets. Toch bleek Poona aan het eind van de wedstrijd toch net wat sterker, zij wonnen de heren enkel en herendubbel en wonnen uiteindelijk met 3-2.

De heren van het mixteam (Dominique Stijsiger en Henk de Mik) werden geïnspireerd door het goede spel van de dames en in een aantal drie-setters werden de punten binnengehaald. Blue Sky toonde veerkracht en won vervolgens hun tweede wedstrijd tegen Nieuwkoop met 3-2. Uiteindelijk werd Poona Nederlands kampioen!! Het mixteam van Blue Sky legde beslag op de tweede plaats en mag zich een seizoen lang vice-kampioen van Nederland noemen.

Het is voor het team een mooie opsteker voor de clubkampioenschappen, die op zaterdag 2 juli in sportzaal De Waard in Bergambacht vanaf 9.00 uur, plaats vinden. Ben je nieuwsgierig, kom gerust even kijken!!

Dit bericht is 722 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief