Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 926 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Het dragen van een mondkapje is vanaf nu verplicht in de verschillende gemeentekantoren van de gemeente Krimpenerwaard. De regel geldt voor zowel bezoekers als medewerkers.

De gemeente geeft hiermee gehoor aan het dringende advies van de overheid om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen.

Burgemeester Cazemier: “We hopen op deze manier bij te dragen aan de veiligheid van onze inwoners en medewerkers. Want veiligheid staat bij ons voorop. Ook kunnen we zo meehelpen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreid. We hopen dat iedereen begrip heeft voor deze maatregel en hieraan meewerkt.”

Het dragen van een mondkapje geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Bezoekers aan het Klant Contact Centrum in Stolwijk wordt gevraagd zelf een mondkapje mee te nemen en deze te gebruiken. Wie zelf geen mondkapje heeft, krijgt er een van de receptioniste.

Mondkapje op in sporthallen
De regel voor het dragen van mondkapjes geldt ook voor de gebouwen die de gemeente beheert, zoals de sporthallen. Sporters moeten bij de entree en en in gangen van de sporthal een mondmasker dragen. Alleen tijdens het sporten mag het mondkapje af.

Dit bericht is 926 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief