Archieven

Dit bericht is 1167 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Bij Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek zijn ze er klaar: ze staan te trappelen om weer open te gaan. “De afgelopen dagen heeft de telefoon roodgloeiend gestaan”, vertelde eigenaresse Monique de Vries zaterdagochtend in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “We zijn daarom blij dat we vanaf maandag weer open mogen.”

De afgelopen weken waren erg rustig voor de kapsters van de salon aan de Hoofdstraat, vanwege de verplichte corona-sluiting. “We hebben wat thuiswerk-pakketjes gemaakt voor klanten. Ook hebben we de boel eens flink schoongemaakt, maar verder was het erg rustig. Dus we zijn blij dat we nu weer aan de slag kunnen.”

Er is hard gewerkt en flink geïnvesteerd om de salon te voorzien van belangrijke aanpassingen, zoals scheidingsschermen, plastic kapkleden en desinfecterende middelen. Op deze manier voldoen wij volledig aan de geldende RIVM-richtlijnen. Ook houden we anderhalve meter tussen de klanten.”

Daarnaast is besloten om voorlopig wel met mondkapjes te gaan werken. “Om het risico zoveel mogelijk te beperken, lijkt ons dit voor nu het beste voor zowel ons als personeel als voor de klant. We willen onze klanten dan ook vriendelijk maar nadrukkelijk verzoeken om samen met ons hier aan mee te werken, door zelf ook een mondkapje te dragen van binnenkomst tot aan vertrek. Wie niet in het bezit is van een mondkapje of die vergeten is, kan er een bij ons in de salon krijgen.”

De eerste week is al helemaal volgeboekt. “We gaan elke avond door tot half negen. Ook op zaterdag zijn we langer open. Dit om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn. Maar de capaciteit is beperkt, we zijn met z’n tienen, maar mogen nu maar met maximaal drie tegelijk knippen. Als mensen nu bellen kunnen ze pas vanaf de 18e terecht.”

Luister hieronder het gesprek met Monique de Vries op de radio terug.

Monique's Hairfashion     

Dit bericht is 1167 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief