Archieven

Dit bericht is 856 keer gelezen

Foto Dini Dollaard: sloop aan de 's-Heerenbergstraat

Foto Dini Doolaard: sloop aan de ‘s-Heerenbergstraat

SCHOONHOVEN – De SWOS Fotoclub bestaat bijna twee-en-half jaar. De groep heeft in die periode een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Daarom wordt het tijd om de resultaten, van wat gezien en vastgelegd is, te gaan delen. Van 21 maart tot en met 30 april worden de foto’s getoond in de bibliotheek van Schoonhoven. Het thema is: ‘Mijn mooiste foto’.

De SWOS Fotoclub is opgericht in november 2016, waarbij vanaf het begin Linda van der Galiën en Remco Wesselius als begeleiders optreden. Het doel van de club is vooral om van fotograferen te genieten, samen te leren, elkaar te stimuleren en fotografisch te leren kijken. De groep enthousiaste amateurfotografen is ongeveer vijfentwintig personen.

Tweemaal per maand komt men bij elkaar op de Oranjeplaats in Schoonhoven. Op de ene bijeenkomst gaat men aan de slag om bijvoorbeeld de eigen camera beter te leren kennen, stukje theorie of gewoon samen te oefenen door het fotograferen van stillevens, portretten, bloemen en mooie plekjes in de regio. Op de tweede middag bespreekt men de foto’s die gemaakt zijn. Vooraf is een thema met elkaar afgesproken zodat de amateurfotografen ‘gedwongen’ worden  om heel bewust te kijken. Het mooist zijn foto’s waarbij licht en lijnen een beeld oproepen dat je raakt.

Inmiddels is binnen de fotoclub de groei en vooruitgang te zien. Er wordt op een andere manier gekeken, de foto’s zijn anders en vooral ook beter geworden. Daarom is van 21 maart tot en met 30 april de inspirerende expositie in de bibliotheek aan de Spoorstraat in Schoonhoven.

poster

Dit bericht is 856 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief