Archieven

Dit bericht is 696 keer gelezen

Vlnr. Ghada, Marielle, Safaa, Ali en Laura. Zij dragen zorg voor de organisatie van de dansavond.

Vlnr. Ghada, Marielle, Safaa, Ali en Laura. Zij dragen zorg voor de organisatie van de dansavond.

HAASTRECHT – Al Madafeh internationaal vrouwencafé houdt voor de tweede keer een multiculturele dansavond voor vrouwen. De feestelijke avond vindt plaats op zaterdag 29 december en is van 18.00 tot 22.00 uur in studio Sekieta aan de Hoogstraat 162a in Haastrecht.

Het wordt georganiseerd door een groep vrouwen uit Haastrecht, Bergambacht en Gouda.

“‘Al Madefeh’ is Arabisch voor ‘de ontmoeting'”, legt mede-organisatrice Ghada uit. “En dat is dan ook precies waar we voor staan. En ‘Internationaal vrouwencafé’ geeft aan dat deze avond vrouwen van allerlei nationaliteiten welkom zijn.”

Gastvrouw Laura: “We bieden graag gelegenheid aan vrouwen om lekker te komen dansen. Heb je een favoriet muzieknummer uit je land? Mail deze vooraf of neem je cd of USB stick mee. De locatie Sekieta biedt een gemoedelijk sfeer waar mensen zich snel thuis voelen.”

“Er zijn heerlijke Syrische hapjes, maar natuurlijk ontbreken de Krimpenerwaardse boerenkaas en de oliebollen niet. We schenken Arabische en Hollandse koffie en je kunt een henna versiering op je arm laten maken”, vult Yara aan. “Dansen is een prachtige manier van ontmoeten zonder dat woorden nodig zijn. Vrouwen die houden van de sfeer maar niet van dansen, zijn natuurlijk ook van harte welkom.”

Safaa: “Vorig jaar was de eerste Al Madafeh avond. Het was heel gezellig. Dit jaar help ik graag mee met organiseren. Ik heb mijn buurvrouw en mijn schoonzussen al uitgenodigd. We hebben er zin in.”

Entree is 2,50 euro.

Dit bericht is 696 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief