Archieven

Dit bericht is 2300 keer gelezen

LEKKERKERK – Het Muziekfeest – voorheen Feestweek – in Lekkerkerk is in aantocht. Het muziekevenement vindt dit jaar plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

“Vrijdag is traditiegetrouw de Hollandse avond”, vertelde organisator Francis Hoogerwerf vrijdagmiddag in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard. “Er treden vijf artiesten op. We beginnen met Django Wagner, bekend van zijn Zigeunermuziek. Natuurlijk zijn de Zware Jongens er weer, alweer voor de twaalfde keer. Ze hebben nog geen editie gemist. Dan hebben we feestzanger Alex, gevolgd door ‘Koning de Piraten’ Jannes – mijn persoonlijke favoriet, eindelijk is hij er – en we sluiten af met Wolter Kroes. Een bomvolle avond dus.”

Zaterdagvond is wat ‘moderner’ geprogrammeerd. “Wat jeugdiger, met onder anderen dj Deepend. Daarna komt Lange Frans. Hij heeft een mooi jaar achter de rug, waarin hij samenwerkte met onder anderen John West, Baas B en VOF de kunst. We zijn blij dat deze topentertainer bij ons op het podium staat. We sluiten af met dj Vato Gonzalez. Hiermee denken we weer een breed programma te hebben samengesteld, met voor ieder wat wils.”

Het festijn heeft opnieuw onderdak in een feesttent op sportpark Weydenhoeck aan de rand van het dorp.

Kaarten voor het Muziekfeest zijn te koop in café ‘t Veerhuys in Lekkerkerk. “Ze kosten nu 25,- euro en dan kun je twee avonden naar binnen. Na 15 februari wordt dat dertig euro. Dat is ook de prijs als je ze via internet bestelt.

Dit bericht is 2300 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief