Archieven

Dit bericht is 821 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Vier muziekverenigingen uit de Krimpenerwaard treden op in het kader van 77 jaar Vrijheid Krimpenerwaard. Met de titel “Concerten voor de Vrijheid” worden er op zaterdag 25 juni in het Springerpark te Schoonhoven verschillende muzikale optredens gegeven door verschillende muziekverenigingen.

“Vrijheid is nooit vanzelfsprekend en het is daarom goed er voortdurend bij stil te staan en het te koesteren en vieren. Daarom is gekozen voor een luchtig programma terwijl er geen toegang zal worden geheven.

Brassband Schoonhoven bijt de spits af van deze muzikale middag om 12.30 uur. Daarna volgen Harmonie Excelsior uit Ouderkerk aan de IJssel. Fanfare Excelsior ‘64 Ammerstol en TAVENU Schoonhoven maken de concerten voor de vrijheid compleet.

Tussendoor is het genieten van dansoptredens door Studio Younik. Uiteraard is er gelegenheid een drankje te nuttigen, verzorgd door Lekkerr. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Baraq aan de Wal. Bovendien zal Harmonie Excelsior hun concert-aandeel nogmaals overdoen om 17.00 uur maar dan in de muziektent van Ouderkerk.

Wie verzekerd wil zijn van een zitplaats kan een klapstoel of kleedje meenemen.

Dit bericht is 821 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief