Archieven

Dit bericht is 1302 keer gelezen

CABAUW – Een mooie zondagmiddag bij de molen, de inspiratie van deze historische plek, het weidse polderland om je heen, vogels die zingen, kikkers die kwaken en verder stilte. In deze setting heerlijk genieten van lekkere zoete, hartige hapjes en live muziek. Een perfecte zomerse zondagmiddagbesteding.

Zondag 30 juni wordt bij de Cabauwse Molen een High Tea gehouden ten bate van de restauratie. Het beoogde totaalbedrag is met 25.000 euro naar boven bijgesteld namelijk 325.000,- euro. “Dat betekent dat het streefbedrag wat wij zelf met sponsers en acties organiseren 10% hoger is”, aldus molenaar Erik Stoop in gesprek met RTV Krimpenerwaard. Ons doel is nu gesteld op 32.500,- euro. De teller staat op dit moment op ruim 29.000,- euro. Afgelopen maandag heb ik overleg gehad met het Utrechts Landschap en een molenadviseur om te komen tot een degelijk plan van aanpak. De komende weken zullen aannemers worden aangeschreven om een offerte uit te brengen. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk na de zomervakantie kunnen beginnen.”

Kom mee genieten! Aanvang 15:00 uur. Kosten: € 20,00 per persoon. Aanmelden kan tot 28 juni via actie@cabauwsemolen.nl. Adres Lopikerweg West 106, 3411 AT Lopik, ingang tussen nr. 101a en 102.

Tip: geniet nog extra van de mooie omgeving en kom op de fiets!

Dit bericht is 1302 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief