Archieven

Dit bericht is 8505 keer gelezen

HAASTRECHT – De provincie Zuid-Holland werkt van 28 juni tot eind oktober aan de N228 tussen Gouda en de provinciegrens bij Oudewater. Zo lang de werkzaamheden duren is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid.

De inrichting van de weg wordt veiliger. Ook voert de provincie groot onderhoud uit. De werkzaamheden aan de N228 zijn verdeeld over vijf deeltrajecten. De aannemer werkt steeds aan een deeltraject tegelijk, van west naar oost.

Start eerste deeltraject
Van maandag 28 juni tot en met zaterdag 17 juli werkt de provincie aan het eerste deeltraject aan de kant van Gouda. Het gaat om het gedeelte van de N228 tussen de rotonde Stolwijkersluis en de kruising met de Goverwellesingel.

Dit gedeelte van de N228 is gedurende de werkzaamheden afgesloten voor al het autoverkeer. Het werkvak is alleen toegankelijk voor hulpdiensten en voor wie direct aan de weg woont of werkt. Verkeersregelaars begeleiden dit bestemmingsverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen altijd veilig langs de werkzaamheden.

Autoverkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute wordt aangegeven met gele borden en tekstkarren en is ook verwerkt door de bekende navigatietools.

De rotonde Stolwijkersluis blijft beschikbaar voor verkeer op de N207. De kruising met de Goverwellesingel blijft beschikbaar voor verkeer van en naar de N228 aan de oostkant van deze kruising.

Werkzaamheden
Het deeltraject rotonde Stolwijkersluis- Goverwellesingel wordt op meerdere plekken veiliger ingericht. Ook krijgen de fietspaden en de hoofdrijbaan nieuw asfalt. Een deel van de werkzaamheden kan geluidshinder veroorzaken.

Kijk voor meer informatie op: www.zuid-Holland.nl/n228veiliger.

Dit bericht is 8505 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief