Archieven

Dit bericht is 3967 keer gelezen

HAASTRECHT – De provincie Zuid-Holland werkt van maandag 9 tot en met zaterdag 28 augustus aan het derde deeltraject van het project N228 Veiliger. Het gaat om het gedeelte tussen de westelijke en de oostelijke aansluiting van de Hoogstraat in het centrum van Haastrecht. De werkzaamheden hebben grote invloed op de bereikbaarheid.

De werkzaamheden zijn verdeeld over vijf fasen.

A. Van maandag 9 augustus 7.00 uur tot en met vrijdag 13 augustus 19.00 uur werkt de aannemer aan de westkant van de rotonde. Het gaat om het gedeelte tussen de westelijke aansluiting van de Hoogstraat en de rotonde.

B. Van zaterdag 14 augustus 7.00 uur tot en met zaterdag 28 augustus 19.00 uur werkt de aannemer aan de oostkant van de rotonde. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde en de oostelijke aansluiting van de Hoogstraat.

C. Van dinsdag 24 augustus 19.00 uur tot woensdag 25 augustus 07.00 uur asfalteert de aannemer het gedeelte ten oosten van de rotonde.

D. Van woensdag 25 augustus 19.00 uur tot donderdag 26 augustus 7.00 uur werkt de aannemer aan de rotonde.

E. Van vrijdag 27 augustus 19.00 uur tot zaterdag 28 augustus 07.00 uur asfalteert de aannemer zowel het gedeelte ten westen als ten oosten van de rotonde en de rotonde zelf.

Voor een deel van de werkzaamheden is de aannemer afhankelijk van droog weer. Bij regen kan de planning wijzigen.

Bereikbaarheid N228 voor autoverkeer

Fase A en B
Op het gedeelte waar de aannemer werkt (ten oosten of ten westen van de rotonde), is de weg afgesloten voor alle autoverkeer. Het werkvak is alleen toegankelijk voor hulpdiensten en – via een vignet – voor wie direct aan de weg woont of werkt. Verkeersregelaars begeleiden dit bestemmingsverkeer.

De rotonde in Haastrecht blijft de gehele periode, behalve tijdens fase D en E beschikbaar voor bestemmingsverkeer van de zuidelijke naar de noordelijke kant van de N228 en andersom. Ook kan (vracht)verkeer via de rotonde keren.

Fase C, D en E
Tijdens de avond/nachtwerkzaamheden is geen bestemmingsverkeer mogelijk:

Fase C: ten oosten van de rotonde (tussen Hoogstraat oost/Galgoord en rotonde).
Fase D: op de rotonde zelf (dus geen verkeer mogelijk tussen de zuidkant en noordkant van de N228).
Fase E: ten westen en ten oosten van de rotonde én op de rotonde zelf.

Alleen voor hulpdiensten met spoedeisende ritten wordt een uitzondering gemaakt. Direct aanwonenden worden hierover geïnformeerd.

Dit bericht is 3967 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op N228: Haastrecht in augustus beperkt bereikbaar door werkzaamheden

  • Schande ze houden totaal geen rekening met ondernemers.

  • Het is onbegrijpelijk dat deze werkzaamheden zo lang duren en dat er voornamelijk tijdens kantooruren gewerkt wordt. Hoe gaan klanten bedrijven / winkels bereiken?….. Echt geen woorden voor!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief