Archieven

Dit bericht is 1678 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De afgelopen week zien we in veel raamkozijnen een knuffelbeer. Niet alleen kinderen en hun ouders hebben het druk om er zoveel mogelijk te spotten. Kelly van Eck maakte een google kaart om alle locaties te vermelden. Het aantal aanmeldingen overtrof ieders verwachting.

Na aanmelding zorgde Kelly ervoor dat de locatie zichtbaar werd. “Ik dacht dat het ook leuk was om de aanmelders persoonlijk een briefje te bezorgen”, zegt de initiatiefneemster van de locatiemelder. “Maar daar ben ik na de eerste dag mee gestopt. Het was niet bij te houden. Inmiddels hebben we al ruim vijfhonderd registraties.”

De kinderen hebben veel plezier gehad aan de berenjacht. Echter nu afvlakking van de jacht zichtbaar werd, besloot de berenmoeder een volgend evenement te lanceren. “Met de Pasen in aantocht heb ik nu een facebookpagina en google kaartje geopend om de kinderen te laten zoeken naar paaseieren.” 

Van Eck benadrukt dat het initiatief vooral gaat om de gezelligheid en een leuke wandeling voor kinderen, ouders en ouderen. Verschil met de berenjacht is dat er nu wel een prijs beschikbaar is voor degenen die actief meedoen. “Ik stel een grote paashaas van chocolade ter beschikking. De winnaar zal er vast en zeker van gaan smullen”.

Dit bericht is 1678 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief