Archieven

Dit bericht is 1010 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het Nazomerfestival 2020 wordt zaterdag 19 september afgesloten met kanoën op de Grote Gracht.

Iedereen kan tussen 13.00 en 17.00 uur 45 minuten gratis kanoën. De opstapplaats is naast de Muziektent in de Springerpark.

Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Schoonhoven Partners en de Scouting Olivier van Noort II, dat de kano’s levert. De partijen werken vaker samen: onder andere om de zilveren zwanen elk jaar te water te laten en om de vlaggen aan de vlaggenmasten de hijsen. Zwemvestjes zijn beschikbaar.

Hondenplons
Op dezelfde dag vindt ook de jaarlijkse hondenplons plaats. De baasjes met viervoeters zijn welkom om te komen zwemmen van 11.00 tot 14.00 in zwembad ‘t Wilgerak aan de Lekdijk Oost 1 in Schoonhoven. De kosten voor de hondenplons bedragen twee euro per persoon en honden zijn gratis. Het kano-event op de Grote Gracht is voor iedereen gratis.

Schoonhoven Partners blikt terug op een succesvol Nazomerfestival. “‘Eindelijk even weg’ kleurde de binnenstad van Schoonhoven en dat gaf een feestelijke sfeer”, vertelt coördinator Stefan van Beeten. “Mensen werden naar het Springerpark getrokken waar in de weekenden een pop-up terras in het park met silent disco georganiseerd werd. Er waren verschillende openluchtbioscopen en een drive-in bioscoop. De historie van Schoonhoven stond centraal tijdens stadswandelingen en Open Monumentendag. Kortom: het 13e Nazomerfestivalprogramma bood opnieuw een ontzettend divers programma.”

Dit bericht is 1010 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief