Archieven

Dit bericht is 1747 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Marien en Mariette Mulder kregen woensdag ruim driehonderd ondernemers op bezoek. Veel gasten waren nieuwsgierig naar het markante pand van M. Mulder Reinigings- en veegmachines en wilden het graag eens van binnen bekijken.

“Ik rij vaak langs, zie die rode machines staan en vraag me altijd af wat er daar binnen allemaal staat”, sprak een van de aanwezigen.

Een groep van ongeveer dertig personen kreeg eerst een rondleiding van eigenaar Marien Mulder, die de meer dan zeshonderd veegmachines liet zien en trots over zijn bedrijf vertelde. Iets wat hij later op het podium nog eens uitgebreid deelde met alle aanwezigen.

Een van de drie bedrijfshallen achter de showroom was door De Klaproos omgetoverd tot een warme presentatieruimte met een oplegger als podium. Nadat Marien en Mariette de vragen van dagvoorzitter Jan Dirk Stouten hadden beantwoord, werden de sponsoren door middel van een interactieve quiz aan het publiek gepresenteerd.

Onderdeel van deze quiz was een publieksstemming welk bedrijf de Duurzaamheidsaward 2019 zou winnen. Met 48 procent van de stemmen won Bloemenwinkel ‘Bij Aafke’ uit Krimpen aan de Lek.

Met Japke-d. Bouma, eindredacteur en columnist bij NRC Handelsblad, was de eerste vrouwelijke spreker op de Waardborrel een feit. Ze gaf tips aan de ondernemers in de zaal, waarbij de belangrijkste was om niet in die tips te geloven: “Iedere ondernemer is anders en ook zijn of haar werk is anders. Luister niet teveel naar anderen en ga je eigen gang.”

Ze verklapte ook wat wel helpt: “neem je werk serieus, jezelf een stuk minder en maak het gezellig op je werk.”

Centraal stond tijdens de Waardborrel uiteraard het netwerken. De speeddate sessies waren een mooie gelegenheid om andere ondernemers te leren kennen. Al snel werd er veel ‘gewaardborreld’, gepraat en gingen visitekaartjes van hand tot hand. De maatschappelijke tafels waren dit jaar voor St. Senioren voor handen en St. Promotie Krimpenerwaard.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement en heeft zin in 2020, het jaar van de tiende Waardborrel.

Dit bericht is 1747 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief