Archieven

Dit bericht is 1618 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Niemand komt op straat te staan door de gevolgen van de coronacrisis. Dat verzekert QuaWonen. De woningwoningcorporatie stelt uitzettingen vanwege huurachterstand voorlopig uit.

“De gevolgen van het coronavirus raken iedereen. Huurders kunnen plotseling inkomen verliezen, waardoor ze de huur niet meer kunnen betalen”, aldus QuaWonen. “We zullen in die gevallen ruimhartig oplossingen zoeken.”

De corporatie vraagt huurders die betalingsproblemen verwachten om tijdig contact op te nemen. Dat kan via telefoonnummer 088-7996636 of mail info@quawonen.com

Getroffen huurders kunnen zich in eerste instantie wenden tot overheidsregelingen, zoals de tijdelijke overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers, het aanvragen van bijstand, een uitkering bij het UWV of het aanpassen van toeslagen.

Meer informatie over de financiële overheidsmaatregelen als gevolg van de coronacrisis is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Soms zal die extra overheidsuitkering op zich laten wachten, of onvoldoende zijn. QuaWonen zoekt in die gevallen samen met de getroffen huurder naar een oplossing.

Dit bericht is 1618 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief