Archieven

Dit bericht is 682 keer gelezen

HAASTRECHT- Het nieuwe theaterseizoen is losgebarsten. In onze Krimpenerwaard hebben we heel wat theaters met een vol en mooi programma. Zo ook in Theater Concordia Haastrecht.

Op 11 oktober komt Nienke Plas naar Haastrecht met haar theatershow Postnatale Expressie. Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Spijt van deze route? “Ach, ‘never look back’ tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt.”

Iets later die maand, 21 oktober, komt de Californische band L.A.Vation naar Haastrecht. “Bij de Californische U2 L.A.Vation waan je je in een live-U2-concert. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.Vation echt The Next Best Thing. De toptributeband blijft trouw aan het concept van U2 in een verbazingwekkend nauwkeurige show.”

Daarnaast zijn er ook voorstellingen voor kinderen. In de herfstvakantie staat ‘Weet je nog Sammie: Theater Gnaffel’ op het programma. Dit is een speelse, muzikale voorstelling met kleurrijk poppenspel en magische beelden over het afscheid van de oude Poes Sammie. Een mooie wereldreis over omgaan met verlies, verdriet en troost.

Naast deze voorstelling worden er genoeg andere dingen georganiseerd zoals de Voute Bingo met een live optreden van Helemaal Top: Tribute to The Toppers! Ook staat de populaire Pubquiz maandelijks op het programma. Het volledige programma en de kaartverkoopinformatie is te vinden op de website van Theater Concordia Haastrecht.

Foto: Theater Concordia Haastrecht

Dit bericht is 682 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief