Archieven

Dit bericht is 1238 keer gelezen

partnersSCHOONHOVEN – Het nieuwe uitvoeringsteam van Schoonhoven Partners (voorheen Citymanagement) is per 15 mei gestart.

Het team – met Patrick de Bondt als coördinator, Emie Noordanus voor de evenementen en Machteld van Roest als communicatieprofessional – zet zich in voor het aantrekkelijk maken van Schoonhoven voor bewoners, bezoekers, bedrijven en talent.

De organisatie is het platform voor de citymarketing van Schoonhoven en heeft een verbindende rol in een omvangrijk netwerk van vele tientallen ondernemers, bewoners, verenigingen, cultuurmakers, evenementenorganisaties, kunstenaars, onderwijsinstellingen, zorgaanbieders en andere partijen. In de Krimpenerwaard werkt Schoonhoven Partners samen met Krimpenerwaard Partners en Krimpenerwaard Marketing en Promotie.

Liefde voor de Zilverstad
In het nieuwe team neemt Schoonhovenaar Patrick de Bondt als coördinator het stokje over van Michiel van der Schaaf. De Bondt heeft de liefde voor de Zilverstad niet van een vreemde: “Mijn vader volgde een opleiding aan de vakschool en woonde hier. De regio was voor hem en mijn moeder later de reden om weer terug te keren. Zelf heb ik een achtergrond in de horeca en ben ik bezig om mijn opleiding tot professional in de creatieve industrie af te ronden. In Schoonhoven ben ik onder andere actief voor de supportersclub van de voetbalvereniging.”

Schoonhoven Partners zet komende maanden onder meer in op een nieuwe cross-mediale campagne om Schoonhoven als Creatieve Zilverstad aan de Lek te versterken. De vorig jaar onder leiding van een taskforce opgestelde Agenda voor de Zilverstad 2018-2022 is hierbij het strategisch koersdocument. In de activiteiten is er bovendien veel aandacht voor het versterken van het toerisme en de binnenstad. Daarnaast spelen evenementen een grote rol, onder andere in het 12e Nazomerfestival Schoonhoven dat eind augustus van start gaat en waarin zo’n 50 evenementen in de Zilverstad en de regio zijn gebundeld.

Meer info over de activiteiten is te lezen op: www.schoonhovenpartners.nl.

Dit bericht is 1238 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief