Archieven

Dit bericht is 2071 keer gelezen

REGIO – Om een cadeaubon grote bekendheid en acceptatie te geven, is het belangrijk dat deze op veel plaatsen ingewisseld kan worden. De Krimpenerwaard Cadeaubon maakt op dit moment een positieve opmars. Binnenkort kan ook bij veel Schoonhovense ondernemers de bon verzilverd worden.

“De vraag is altijd lastig hoe je iedereen bereikt”, maakt Teus Hoogerwaard duidelijk in de uitzending afgelopen zaterdagmiddag bij RTV Krimpenerwaard. Teus is eigenaar van Kaasboerderij Hoogerwaard in Ouderkerk a/d IJssel en daarnaast nauw betrokken om uitrol van de cadeaubon. “De beste manier is dat de ondernemers in grote getale worden aangesloten en daarmee een stuk van de pr verzorgen.”

Inleverpunten
Vanaf dit jaar krijgen mantelzorgers in onze gemeente een Krimpenerwaard Cadeaubon voor hun tomeloze inzet. “Een voorwaarde van de gemeente was wel dat we moeten proberen het aantal inleverpunten groter te maken”, maakt de Ouderkerkse kaasboer duidelijk. “Omdat de bon voortkwam uit recreatie en toerisme, was de middenstand er in eerste instantie nog niet bij betrokken. In januari dit jaar hebben wij winkeliersverenigingen in de gehele Krimpenerwaard aangeschreven om mee te doen met deze cadeaubon. Daar kwamen eigenlijk niet zoveel reacties op.”

BIZ
Echter is in de laatste nieuwsbrief van de BIZ (Bedrijven Investerings Zone) Schoonhoven opnieuw een oproep gedaan aan de winkeliers om zich aan te melden. “Het grappige is dat we nu vanuit Schoonhoven veel reacties krijgen van middenstanders die mee willen doen. Daar zijn we erg blij mee”, aldus een duidelijk verheugde Hoogerwaard.

Meer informatie over de Krimpenerwaard Cadeaubon is te zien op www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl.

Dit bericht is 2071 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief