Archieven

Dit bericht is 1352 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Na de vaccinatie-actie van eerder deze maand is er op maandag 3 januari opnieuw een mogelijkheid om in Artsenpraktijk de Spil ingeënt te worden tegen corona. Medewerkers van de GGD zijn aanwezig tussen 8.30 en 14.00 uur.

Het wordt uitsluitend aangeboden aan personen van 12 jaar of ouder, die momenteel niet, of onvolledig gevaccineerd zijn. Het gaat dus niet om de (derde) boosterprik. Wie van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kan dit voor 31 december melden bij één van de assistentes van de artsenpraktijk.

“De toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg staan door corona onder grote druk”, stellen huisartsen Van Krimpen en Karels. “Er is reeds sprake van uitgestelde zorg, met alle risico’s en gezondheidsschade die daarbij hoort. Dat is niet wat we willen voor onze patiënten. Tegelijk merken we in de praktijk dat gevaccineerde personen in veel mindere mate ernstig ziek worden of overlijden door het coronavirus. Naast een mogelijk persoonlijk gunstig effect, is vaccinatie daarmee zeker van nut voor de mensen om je heen.”

Van de eerste GGD-vaccinatiemogelijkheid op 6 december in de Spil is volgens de huisartsen door ‘velen’ gebruik van gemaakt. “Daar zijn we blij mee.”

Dit bericht is 1352 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief