Archieven

Dit bericht is 1880 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Samen met de ondernemers van de Schoonhovense binnenstad lanceerde wethouder Jan Vente van de gemeente Krimpenerwaard onlangs de nieuwe webportal van Schoonhoven. Inschoonhoven.nl geeft een compleet beeld van alles wat er in de Zilverstad te beleven is. “Met deze nieuwe website zetten we een grote stap om ook buiten de regio relevante doelgroepen te kunnen bereiken.”

De nieuwe webportal past in de citymarketingstrategie van Schoonhoven en is een initiatief van Schoonhoven Partners (voorheen citymanagement). De site kwam tot stand in samenwerking met de BIZ Centrum Schoonhoven, het ondernemersfonds en Rabobank Utrechtse Waarden.

Bereik buiten de regio
BIZ-voorzitter Michiel van der Schaaf is blij met het resultaat. “De nieuwe website is een grote stap vooruit in de citymarketing van Schoonhoven. Eindelijk is het mogelijk om het complete aanbod dat Schoonhoven biedt als Creatieve Zilverstad aan de Lek, gericht te laten zien. De website is verbonden aan het online platform van het Groene Hart en is gebaseerd op techniek die ook in de grote toeristische gebieden van ons land wordt gebruikt. Daarom bereiken we nu ook buiten de regio een grote doelgroep. Bijvoorbeeld om te kunnen inspelen op het groeiende toerisme is dat voor de economische vitaliteit van Schoonhoven van levensbelang.”

Basis voor online campagne
“Het is mooi te zien dat Schoonhoven veel te bieden heeft”, aldus de nieuwe coördinator van Schoonhoven Partners Patrick de Bondt. “In Schoonhoven”, zegt hij met een knipoog, “zijn óntzettend veel initiatieven die het verdienen gezien te worden. De website staat daarom niet op zich, maar bundelt ook de websites van onze grote stadsfestivals, de uitagenda en informatiepagina’s voor doelgroepen zoals zilver- en kunstliefhebbers, kinderen of wandelaars en fietsers. Daarmee is Inschoonhoven.nl een belangrijke basis om komende tijd een online campagne te ontwikkelen.”

De nieuwe webportal is te zien via www.inschoonhoven.nl.

Dit bericht is 1880 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief