Archieven

Dit bericht is 1656 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Beauty & Brains, de ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard, houdt maandag 20 januari vanaf 19.00 uur een nieuwjaarsborrel in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Na een korte terugblik op 2019, wordt vooruitgekeken op het programma van dit jaar. “Inbreng van de onderneemsters zien wij als zeer waardevol”, geeft bestuurslid Gemma Vogels aan. “Beauty & Brains- onderneemsters kunnen zelf onderdeel zijn van het programma met hun eigen dienst of locatie. Vorig jaar heb ik het Midzomer-event mede georganiseerd. Ik heb er waardevolle contacten aan over gehouden.”

Tevens zal Caro van Amerongen, de winnaar van de eerste Powervrouw KrimpenAward, de nieuwe verkiezing voor 2020 inluiden. En natuurlijk is er ruimte voor het nuttigen van een hapje en een drankje en om te netwerken.

Alle vrouwelijke ondernemers die wonen of werken in de Krimpenerwaard (leden en niet-leden) zijn welkom. De nieuwjaarsbijeenkomst is gratis voor leden. Voor niet leden is de deelnameprijs 15,- euro. Aanmelden via info@beauty-brains.nl.

Dit bericht is 1656 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief