Archieven

Dit bericht is 386 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Het Nederlands Zilvermuseum heeft een bijzondere avond voor het publiek in petto op zaterdag 10 december. Bezoekers kunnen op deze avond – tijdens de Nacht van het Zilver – een ware Night at the Museum beleven.

Tijdens de Nacht van het Zilver in Schoonhoven openen meer dan dertig goud- en zilversmeden tussen 18.00 en 00.00 uur de deuren van hun atelier, galerie, werkplaats of juwelierswinkel. De binnenstad is prachtig verlicht en gedurende de avond zijn er verschillende optredens.

Eenmaal binnen kan er worden deelgenomen aan een exclusieve rondleiding in het depot, bij de tentoonstelling Geheim van de Smid of de expositie van de zilversmeden Thalen & Thalen, voor €5,00. Tickets zijn vooraf al te boeken via de website. Ook is er een workshop waar een parelhanger (van aluminium) vervaardigd wordt, geschikt voor volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar.

In de winkel van het museum zijn feestelijke aanbiedingen. De toegang tot het Zilvermuseum is extra aantrekkelijk tijdens de Nacht van het Zilver en bedraagt 7,50 euro, een museumjaarkaart is geldig. Een bezoek aan de Zilverlounge met expositie van Daan Brouwer en toegang tot de smederij is gratis.

Dit bericht is 386 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief