Archieven

Dit bericht is 633 keer gelezen

besteNLLEKKERKERK – Amicitia Events & Meetings is in de categorie ‘Beste binnen trouwlocatie van Nederland’ genomineerd voor het RTL 4-programma ‘De Beste van Nederland’.
In ‘De Beste van Nederland’ gaat ondernemend Nederland onderling de strijd aan. Door de makers van het programma worden de ondernemers uitgedaagd om een leuke, persoonlijke en opvallende vlog te maken in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.
In het filmpje van Amicitia Events & Meetings is er, samen met lokale ondernemers en partners – Spaay Fotografie, Kapsalon Hairstyle, Bloemen van der Graaf, Het Suikerhuys en DDD Entertainment – getracht de beleving van een trouwdag in beeld te brengen.
Op zaterdag 16 maart om 17.00 uur wordt de sprookjesachtige trouwspecial op RTL 4 uitgezonden en na de uitzending zijn de vlogs terug te kijken via RTL XL. Op zondag 17 maart om 15.00 uur en maandag 1 april om 15.30 uur volgen daarnaast nog herhalingen van het programma.
Sinds afgelopen vrijdag kan er gestemd worden via de poll op de website van ‘De Beste van Nederland’. De poll sluit op maandag 22 april om 12.00 uur. De winnende vlog wordt op donderdag 25 april om 19.00 uur bekendgemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van het programma.

Dit bericht is 633 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief