Archieven

Dit bericht is 2781 keer gelezen

BERGAMBACHT – Kiezel en Kei, de buitenschoolse opvanglocatie van IJsselkids Kinderopvang biedt nu ook peuteropvang aan. “Zo kunnen ook de jongere kinderen zich bij ons optimaal ontwikkelen”, vertelt Marjolein Buskop-Goes, locatiemanager van Kiezel en Kei.

In het centrum van Bergambacht staat basisschool Kiezel & Kei, IJsselkids verzorgt hier al langere tijd de BSO. School en opvang zijn de samenwerking in aanloop naar een eventueel Intergraal Kind Centrum (IKC) aan het intensiveren. Vanaf 1 april komt in school daarom ook peuteropvang.

“Het doel is te Zorgen voor een doorgaande leerlijn zodat de overgang naar de basisschool straks soepel verloopt”, vertelt Marjolein. “De kinderen kunnen nu vanaf de peuterleeftijd bij ons terecht. En als ze naar de basisschool gaan, is er ook de mogelijkheid om bij ons naar de BSO te komen. Zo begeleiden we kinderen een lange periode en bouwen we een sterke band met ze op.”

Ontwikkeling stimuleren
IJsselkids werkt met de VVE-methode Uk &a Puk. “Een speciaal programma met activiteiten die erop gericht zijn om de brede ontwikkeling van kinderen te stimuleren”, zegt Marjolein. “De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die bij hun belevingswereld passen en waar nodig krijgen ze extra aandacht of meer uitdaging.”

Dit bericht is 2781 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief