Archieven

Dit bericht is 706 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Het Werkcafé dat mei dit jaar als pilot startte in Gouda is een groot succes. Veel mensen weten hun weg te vinden naar het loket voor werk-, ontwikkel- en scholingsvragen. Daarom breidt dit initiatief zich uit in de regio.

Vanaf 1 juni is elke dinsdag naast Gouda ook één loket in Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard of Waddinxveen in de middag open. Het is gratis, je kunt er terecht zonder afspraak en een kopje koffie of thee staat klaar.

Terecht met vragen
Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk? Heb je je opleiding niet afgemaakt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover je koers te veranderen, te stoppen met je bedrijf of om in loondienst te gaan?

Met deze en vele andere vragen kun je terecht bij het Werkcafé Midden-Holland. “Het Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, werkzoekenden, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk.”

Unieke samenwerking
Het Werkcafé is een samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Inwoners zijn gebaat bij minder loketten en het brede aanbod van dienstverlening via één aanspreekpunt.

Kom langs
Datum : Elke eerste dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur
Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Datum : Elke tweede dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur
Locatie : Gemeentehuis Krimpenerwaard, Dorpsplein 8, Stolwijk

Datum : Elke derde dinsdag van de maand
Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur
Locatie : Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen

Datum : Elke dinsdagochtend
Tijdstip : 09.00 – 12.00 uur
Locatie : Huis van de Stad – Burgemeester Jamesplein 1 – Gouda

Foto: Oscar van der Wijk

Dit bericht is 706 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief