Archieven

Dit bericht is 885 keer gelezen

HAASTRECHT- De Oldtimershow Haastrecht Klassiek is ook dit jaar weer te bewonderen in Haastrecht. Zondag 11 september zullen de Oldtimers verzamelen op het parkeerterrein voor Theater Concordia te Haastrecht.

De eerste voertuigen worden verwacht om 10:30 uur, ongeveer 11:45 uur start de rondrit, 1 voor langzaam verkeer (tractoren) en een voor normale voertuigen (auto’s, motoren en klein zakelijke voertuigen). Bezoekers kunnen na goedvinden van de eigenaar op eigen risico meerijden.

Rijdend cultureel erfgoed
Oldtimers zijn auto’s, trekkers, motorfietsen en bromfietsen van vóór de tweede wereldoorlog of van daarna die de noemer van ‘klassieker’ verdienen met een minimale leeftijd van 40 jaar of ouder. Meestal zijn dit hobbymatige voertuigen.

De eigenaren zullen met alle plezier uitleg geven over hun trotse bezit en de vragen van de bezoekers beantwoorden. “Aan het deelnemen of bezoeken zijn geen kosten verbonden, behalve voor de tractoren deze hebben een aparte rondrit met arrangement. De organisatie hoopt dat hier leuke kontakten uit zullen ontstaan die het behoud van ons rijdend cultureel erfgoed ten goede komt”, laat de organisatie van Haastrecht Klassiek weten.

Tekst gaat verder onder de foto

Aanmelden
Op het Concordiaplein is bij aanvang de horeca geopend voor een kopje koffie met wat lekkers. Na de rondrit zal vanaf 14.00 uur het programma op het Concordiaplein starten, met muzikale invulling van ‘De Vlisterzangers’ en ‘The Murphy Jets’ die een bijdrage leveren aan de sfeer en gezelligheid. Ook is het mogelijk om een hapje en een drankje te doen.
Deelnemers ontvangen een mooie herinnering aan deze dag.

Ben je in het bezit van een voertuig dat aan de uitvoering voldoet, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@partyservicedekeyser.nl of te bellen naar 06-28476069 aanmelden kan tot en met donderdag 8 september 2022. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden voor dit evenement. Dit is een gratis en vrij toegankelijk evenement.

Wij willen weten om wat voor voertuig het gaat. Het bouwjaar, eventueel kenteken en indien beschikbaar een foto, graag ook uw naam en telefoonnummer vermelden.

Dit bericht is 885 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief