Archieven

Dit bericht is 3192 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Aan verschillende wegen in de Krimpenerwaard vinden in juni onderhoudswerkzaamheden plaats. Op een aantal plaatsen moet asfalt worden weggehaald en moet een nieuwe laag worden aangelegd.

Op vrijdag 5 juni vinden werkzaamheden plaats aan de Benedenberg in Bergambacht en de Zuidbroek in Berkenwoude. Op woensdag 10 juni wordt er gewerkt op het Toepad in Krimpen aan den IJssel, en op de Tiendweg en de Molenweg in Krimpen aan de Lek.

Een dag later op donderdag 11 juni staat de asfaltwagen op de Kadijk Oost in Bergambacht en ook op de Kerkweg en de Breekade in Ouderkerk aan den IJssel. De laatste weg die wordt aangepakt, is de Wetering West in Lekkerkerk op woensdag 17 juni.

Deze werkzaamheden zorgen voor vertraging voor weggebruikers. Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer soms na het aanbrengen van de asfaltlaag een aantal uren niet over de weg, totdat de asfaltlaag droog is. Zo wordt voorkomen dat het nieuw asfalt kapot wordt gereden. De werkzaamheden vinden per weg en per dag plaats tussen 7.00 en 17.00 uur. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met spitstijden.

Verkeersregelaars
Fietsverkeer en voetgangers worden langs het werk geleid door verkeersregelaars. Automobilisten, vrachtverkeer en motoren kunnen de wegen het beste op genoemde dagen mijden. Lukt dat niet, dan kunnen de verkeersregelaars aangeven hoe en wanneer men bij het juiste adres kan komen.

De genoemde data kunnen wijzigen als de weersomstandigheden niet goed genoeg zijn om te asfalteren.

Dit bericht is 3192 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Onderhoud aan wegen Krimpenerwaard

  • Het zou ook nodig zijn om verschillende bestratingen in de kernen van een nieuwe asfaltlaag te voorzien.
    Bijvoorbeeld de Emmastraat in Lekkerkerk waarbij het tevens belangrijk is dat het zware verkeer daar wordt geweerd.

  • Molenweg/Tiendweg in krimpen aan de lek zijn er werkzaamheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief