Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1461 keer gelezen

SCHOONHOVEN – In september verhuisden verschillende ondernemers naar het recent opgeleverde bedrijfsverzamelgebouw op de kop van bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven. Het pand aan de Opaalstraat is een ontwerp van Verstoep bouwadvies en architectuur.

Naast VDI, SMVL en op korte termijn ook VSE, nam DUS BV zijn intrek in het nieuwe pand. Het ontwerp voor de bedrijfsruimten voor DUS BV – dat personeel op gebied van bouw, groenvoorziening, infra en techniek werft, uitzendt en detacheert – leende zich om in te toekomst een verdieping toe te voegen.

Al tijdens de bouw werd besloten dat te gaan doen: daar huren twee ondernemers, GROVER Advies en CAD op maat, nu ook bedrijfsruimten.

De ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender volgen elkaar vlot op. Aan een groot deel van deze huisvesting leverde Verstoep een bijdrage. Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Verstoep, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfs- en kantoorruimten.

Dit bericht is 1461 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief