Archieven

Dit bericht is 629 keer gelezen

Foto: Kai Coenen

Foto: Kai Coenen

SCHOONHOVEN – In de binnenstad start een Bedrijfsinvesteringszone (BIZ). Een BIZ maakt het mogelijk dat alle ondernemers gezamenlijk investeren om het stadscentrum aantrekkelijker, bekender en veiliger te maken. Woensdagavond was de uitslag van de stemming: maar liefst 82% van de ondernemers staat achter het initiatief. De BIZ kan daarom, met brede steun, de komende vijf jaar aan de gang.
“Ik ben ervan overtuigd dat de BIZ een impuls gaat geven aan de economische vitaliteit, het ondernemerschap en de samenwerking in de binnenstad”, aldus wethouder Jan Vente van de Gemeente Krimpenerwaard. Hij maakte woensdagavond 27 februari tijdens een feestelijke ondernemersborrel de uitslag van de BIZ officieel bekend. “Niet alleen voor de ondernemers, maar ook voor consumenten is dat goed nieuws.”
BIZ-voorzitter Michiel van der Schaaf is blij met het grote aantal voorstemmers. “Deze brede steun bevestigt nog eens dat de Schoonhovense winkeliers, horeca en edelsmeden met nieuw elan samen willen werken aan hetzelfde doel; meer bezoekers en meer bestedingen in de stad. Samen staan we sterk en hebben we een grotere kans op het realiseren van plannen en ideeën. Alles zelf doen is optellen, het samendoen is vermenigvuldigen. Massale steun en zo hoort dat als we met elkaar verder willen komen”, appte Michiel vanmiddag met de redactie van RTV Krimpenerwaard.
Meer informatie is te lezen op www.bizcentrumschoonhoven.nl.

Dit bericht is 629 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief