Archieven

Dit bericht is 1342 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Deze week ontvangen de leden van Ondernemerskring Krimpenerwaard (OKK) sectie Schoonhoven een vervroegd kerstpakket gevuld met Schoonhovense producten. De actie is bedoeld als hart onder riem: ondernemen is nooit zo uitdagend geweest als in 2020.

Tegelijk wil de kerngroep die het pakket bedacht, inspireren. Een soortgelijk kerstpakket kan door ondernemers namelijk afgenomen worden om zelf weg te geven; aan het personeel of als relatiegeschenk. Het pakket steunt alle Schoonhovense winkeliers en horeca: het pakket is niet alleen gevuld met lokale producten, maar bevat ook de Schoonhoven Cadeaubon. Het initiatief is een samenwerking met Schoonhoven Partners (citymarketing) en BIZ Centrum Schoonhoven.

Het mes snijdt aan twee kanten, vindt Corné van Roest namens de kerncommissie Schoonhoven van Ondernemerskring Krimpenerwaard. “Ondernemers tonen hun blijk van waardering aan hun personeel en relaties, maar steunen ook de lokale middenstand. Bovendien gebeurt het inpakken door cliënten van dagbesteding Unieck Zorg, dus nóg een pluspunt aan dit idee.”

Vervolgens: “Hoewel de cadeaupakketten nu bezorgd zijn bij leden van de OKK sectie Schoonhoven, kunnen ook anderen de pakketten afnemen. We kunnen ons voorstellen dat er kleine ondernemers, scholen of verenigingen zijn die deze actie ook willen ondersteunen. Ook hun bestellingen zijn van harte welkom.”

Bestellen van een Schoonhovens kerstpakket kan hier:

Dit bericht is 1342 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief