Archieven

Dit bericht is 1373 keer gelezen

ondernemerskringSCHOONHOVEN – Tijdens de algemene ledenvergadering van Ondernemerskring Schoonhoven (OKS) stemden de aanwezige leden afgelopen week unaniem voor de fusie naar een ondernemerskring binnen de grenzen van de gemeente Krimpenerwaard.

Ook de ondernemersverenigingen Bergambacht, Nederlek en Stolwijk-Haastrecht-Vlist hebben nu formeel ingestemd. De nieuwe ondernemerskring krijgt de logische naam Ondernemerskring Krimpenerwaard.

De fusie is erop gericht de gezamenlijke belangen richting de verschillende overheids- en belangenorganisaties te vertegenwoordigen. De voormalige verenigingen vaardigen een bestuurslid af om deel uit te gaan maken van het nieuwe bestuur van Ondernemerskring Krimpenerwaard (OK). De instemming op het fusievoorstel vond plaats bij Schakel Schoonhoven, onderdeel van de Schakel Autogroep.

Frank Gijzen, voorzitter van de huidige OKS, benadrukte het belang van één sterke vertegenwoordiging van het ondernemersbelang en was dan ook verheugd dat er unaniem werd ingestemd met het fusievoorstel.
Naast het formele gedeelte was er ruimte voor een bedrijfspresentatie en werden de aanwezigen bijgepraat over de aanstaande ontwikkelingen bij Ford en binnen de Schakel Autogroep.

Speciaal voor de competitieve leden was er nog de strijd wie het snelst een band kon verwisselen. Onder het genot van een Schoonhovens Argentum biertje werd deze strijd nauwlettend gevolgd. Na gedane arbeid volgde er een maaltijd waarin er ruimschoots de gelegenheid was om elkaar te ontmoeten.

Lokale netwerken
In Schoonhoven is er vanuit de nieuwe OK een kerncommissie in het leven geroepen die gericht is op lokale netwerkbijeenkomstenzoals bedrijfsbezoeken, haringparty, nieuwjaarsbijeenkomst, etc. Vanuit deze kerncommissie vindt overleg plaats met Ondernemerskring Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1373 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief