Archieven

Dit bericht is 749 keer gelezen

okSCHOONHOVEN – Met de fusie naar Ondernemerskring Krimpenerwaard zwaait Ondernemerskring Schoonhoven definitief af.

“Als belangenorganisatie van de lokale ondernemers kijken we terug op een enerverende en succesvolle periode”, deelt voorzitter Frank Gijzen. “In de achter ons liggende jaren zijn er tal van netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken georganiseerd, waren we spreekbuis voor de overheid en andere belangenorganisaties en zijn we actief betrokken geweest bij de realisatie van diverse projecten”

De leden van Ondernemerskring Schoonhoven (OKS) blikken zaterdag 11 mei terug op alles wat gepasseerd is en zwaaien – letterlijk en figuurlijk – af met een helikoptervlucht boven Schoonhoven.

Gijzen: “Vanuit de lucht worden de contouren van Schoonhoven en recente ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender en in Schoonhoven Oost goed zichtbaar. Maar vanuit deze positie wordt er ook over grenzen van Schoonhoven heen gekeken. De OKS heeft altijd het belang ingezien van een bredere samenwerking tussen ondernemers in de regio. De fusie naar Ondernemersvereniging Krimpenerwaard biedt dan ook nieuwe kansen. Met dit symbolische afscheid wordt er dan ook vol vertrouwen uitgekeken naar de verbindende samenwerking van ondernemers binnen Ondernemersvereniging Krimpenerwaard.”

Dit symbolische afscheid van Ondernemerskring Schoonhoven vindt plaats op zaterdag 11 mei tussen 10.00 en 15.00 uur. Het opstijgen en landen van de helikopter zal plaatsvinden vanaf een nu nog onbebouwd perceel op bedrijventerrein Zevender in Schoonhoven.

Dit bericht is 749 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief