Archieven

Dit bericht is 601 keer gelezen

politieLEKKERKERK – In het onderzoek naar de toedracht van het zware ongeval tussen drie voertuigen op de N210 bij Lekkerkerk, zoekt de politie eventuele getuigen.

Bij het ongeval kwam zondagmiddag een 29-jarige man uit Lekkerkerk om het leven. Een evenoude vrouw uit Lekkerkerk overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Vier anderen liggen met ernstige verwondingen in ziekenhuizen.

De politie zoekt nu mensen die zondagmiddag rond 14.15 uur iets gezien hebben van een verkeersconflict bij de Algerabrug tussen Capelle en Krimpen aan den IJssel. Dit is op de route van de N210 tot bij Lekkerkerk.

Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844, via een privébericht op de Facebookpagina van politie Krimpenerwaard of aan het bureau in Bergambacht.

Direct na het ongeval hield de politie een 28-jarige bestuurder aan. Zijn betrokkenheid bij het veroorzaken van het ongeval wordt onderzocht. Om uit te sluiten dat hij middelen heeft gebruikt die mogelijk de rijvaardigheid beïnvloeden, is er een bloedproef bij hem afgenomen.

Dit bericht is 601 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief