Archieven

Dit bericht is 636 keer gelezen

HAASTRECHT – Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor HLTC Bergvliet uit Haastrecht! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Vorige week behoorde Tennisvereniging Het Hofland uit Schoonhoven tot de gelukkigen. HLTC Bergvliet gaat het geld gebruiken om het clubhuis te verduurzamen door het dak, de vloer, de muren en ramen te isoleren.

Bert van Noord, voorzitter van HLTC Bergvliet: “In de afgelopen periode is er veel gebeurd: aan onze 6 tennisbanen zijn vier padelbanen toegevoegd en ledverlichting en zonnepanelen geïnstalleerd. Dit mooie bedrag gebruiken we om ook ons clubhuis toekomstbestendig te maken en verder te verduurzamen”.
‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.  
Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Dit bericht is 636 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief