Archieven

Dit bericht is 2072 keer gelezen

LEKKERKERK- Stichting Dorpshuis Lekkerkerk heeft, met ingang van 1 september, zalencomplex Amicitia in bruikleen gekregen van de firma De Langen en Van den Berg. Het gaat om de grote zaal en de muziekzaal. De gemeente heeft het Oude Raadshuis in bruikleen en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard het Huisje van de Zeeuw.

Dat betekent dat de grote zaal en de muziekzaal kunnen worden gebruikt door verenigingen, clubs, instellingen en particulieren. “’t Regiokoor, Vrouwen van Nu en KDO hebben het komende seizoen hier al gereserveerd”, meldt Stichting Dorpshuis Lekkerkerk.

Ook zijn er reserveringen voor concerten, uitvoeringen en evenementen. Reserveringen kunnen worden gemaakt bij Stichting Dorpshuis Lekkerkerk. Er worden twee tarieven gehanteerd: een verenigingstarief en een commercieel tarief.

Vrijwilligers gezocht
Elke vrijdag is er een inloop uur van 15:00 uur tot 17:00 uur. “Daar krijgt u informatie over de ontwikkelingen.” Binnenkort wordt er een huis aan huis folder verspreid met meer informatie. Daarnaast komt er maandelijks een nieuwsbrief uit over de ontwikkelingen.

“Er zijn veel plannen, maar we kunnen dit niet alleen. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die bij deze plannen willen helpen, bijvoorbeeld voor een barcommissie. Het wordt een dorpshuis van en voor iedereen. Op Lekkerkerk gebeurt ’t weer is onze slogan”, aldus Stichting Dorpshuis Lekkerkerk.

Dit bericht is 2072 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief